НОВИ ПРОДУКТИ ПРОЛЕТ 2024

Представяме ви 4 нови продукта в нашия асортимент от качествени семена в хартия.

Продуктите избрахте Вие - нашите клиенти. Те стават част от семейството на Magic of Colors в резултат на Вашите запитвания.

Кичест оранжев тагетес засаден в леха с домати

Тагетес - семена в лента

Тагетесът е много популярно цвете, предпочитано от градинарите заради издръжливостта му, красивите цветове и свойството му да отблъсква вредители от другите насаждения. Много често се засажда между зеленчуците, точно по тази причина. С нашите семена в лента това става изключително лесно – откъсвате/отрязвате парче и поставяте между корените на домати, краставици и т.н. Или просто можете бързо да засадите цяла леха с тагетес между зеленчуковите, като положите цялата лента.

Съчетайте пищен цвят и аромат с натурална растителна защита като засеете тагетес в градината с нашите хартиени ролки със семена.

Свежи зелени салатки подредени в лехи

Салатки - хартиена лента със семена

Ето го и нашият фаворит в рубриката „Пожелахте да видите“ – зелени салатки в познатата хартиена лента, с която да си засеете и отгледате цели лехи от тях. Няма нищо по-вкусно от свежа зелена салата, току що откъсната от градината. Може би затова имахме толкова запитвания за тях и ето че на прага на пролетта, точно навреме за пролетно засяване, ние включваме и тези зелени витаминни бомбички в нашия асортимент. Сортът е Green Bowl, с отличен сладък вкус, подходящ за салати, сандвичи, гарнитура. 

Засейте и отгледайте сами вкусни зелени салати без нитрати с нашите удобни хартиени ленти.

Цветна леха с цветя до 40 см.

Цветен микс ниски цветя

Това цветно килимче е вариант на класическия ни Цветен микс, но с по-ниски цветя. Сега вече можете да ги комбинирате, да редувате цветни лехи с различна височина, така че да има слънце за всички, а вие да се наслаждавате на цветен водопад. Миксът включва семена на 14 вида едногодишни цветя, достигащи 30-35 см. Хартията може лесно да се реже в желаната от вас форма, за да аранжирате точно това, което си представяте.

Развихрете въображението си и създайте пищна цветна феерия във вашата градина като истински ландшафтен архитект. 

Свеж и зелен пресен спанак в леха от хартиена лента със семена

Спанак - семена в хартиена лента

Спанакът беше една от културите, за които най-често ни питахте през изминалата година. И ето – предлагаме ви качествени семена на спанак в хартиена лента за бързо и лесно засяване. Семенцата са на оптимално разстояние едно от друго и е нужно само да оформите лехата, да постелете лентата и да поливате редовно. А за ползите от хапването на спанак, суров или приготвен в ястие, можем да говорим твърде дълго. Едно е безспорно – най-вкусен и полезен е той, когато е прясно откъснат от градината. Още едно улеснение на лентата със семена е, че  можете да си режете от нея и да сеете поетапно, за да имате винаги пресни и свежи зеленчуци и подправки.

Отгледайте си пресен, вкусен и полезен спанак в собствената си градина.

Семена в хартия - модерно улеснение за градинари

Семената в хартиени ленти, рула и дискове са иновативен метод за засяване на растения в пъти по-лесно и удобно от стандартните методи. Magic of Colors предлага богат асортимент хартиени продукти със качествени семена на цветя, зеленчуци и подправки. Те ви улесняват да засеете своите градински лехи, саксии и дори тревен килим с минимални усилия. 

  • Без повече разпилени семена и десетки пакетчета.
  • Лесен начин да сеете поетапно и да оформяте  пространствата точно както желаете.
  • Забавен начин да увлечете дори децата в градинарството и отглеждането на растения. 
  • Оригинален подарък за всеки повод, много по-привлекателен от букет или саксия.
  • Напълно екологичен продукт – хартията е биоразградима и се разлага в почвата. 

Вижте още продукти от тази категория

Количка