Свържете се с нас

зелени гумени ботуши с трева и цветя

местност Ракитника
Варна, 9017

Често Задавани Въпроси

Семената запазват способността си да покълват до три години след поставянето им в Тревната ролка. Срокът на годност е отбелязан на всяка ролка.

Не забравяйте, че можете да разделите изграждането на тревата на няколко етапа. Неизползваното количество можете да съхраните за следващ етап. Достатъчно е да съхранявате тревната ролка в картонена кутия на сухо място, ако е възможно с постоянна температура.

Първоначално трябва да поливате тревната постелка ежедневно. След това, в зависимост от метеорологичните условия, честотата на поливане може да се увеличи или намали.

Да, всички компоненти на тревната ролка са безопасни за околната среда. Хартиената основа е биоразградима, а при производството на продукта е използвана 100% възобновяема енергия.

Не, тревната ролка се  поставя на ръка. Преди да положите ролката е добре да заравните почвата, за което ви е достатъчен обикновен търмък. След това ви е нужно единствено да поливате тревата по най-удобния за вас начин. 

Не е задължително. Тревната ролка може да се постави дори върху цимент, с декоративна цел. За моравата все пак е добре при заравняването на терена да се добави градинска пръст. Това ще ви гарантира по-траен резултат. 

Shopping Cart