Семена в ленти

Цветя

Зеленчуци

Качествени семена в практична лента за бързо и лесно засаждане

Благодарение на машинното поставяне на семената в хартиената лента, Вашите цветя и зеленчуци ще поникнат на оптимално разстояние едно от друго. Лентата е дълга 3 м. и се реже с ножица и можете да оформяте Вашата градина както пожелаете. Смело опитайте Вашите идеи за дизайн!

В нашите ленти са вложени висококачествени семена с висока кълняемост. 

Поставете лентата на подготвения терен. Засипете с 1 см пръст и полейте обилно. Резултатът ще е като на професионален градинар.

С помощта на нашите семена в лента ще засеете бързо и лесно своите цветя и зеленчуци.

В нашия онлайн магазин ще откриете семена на:

Цветове на незабравка - градинско растение

Незабравка

Любимо цвете на много от нас. Цъфти със светлосини цветове с жълтеникави или оранжеви очички. Дребните цветчета са разположени в извити и гроздовидни съцветия. Можете да й се радвате от пролетта до средата на лятото. Особено подходящи за алпинеуми. 

Добре се развива на полусянка. Подходяща и за саксии.

Тунбергия

По-малко познато цвете, но особено атрактивно с жълти цветове с черен център – затова английското наименование е Black-eyed Susan. Пълзящо, увивно растение. Затова е подходящо за стени, огради или конструкции. Може да достигне до 3 метра височина. Цъфти от Юни до края на Септември. Може да се засее и в за саксии, стига  да се има предвид височината, до която достига. Обича много слънце.

Цъфнала тунбергия
Цветове на топ карамфил

Карамфил

Топкарамфил цъфти през втората година след засяването от средата на май до август. Цветята често са пъстри, многоцветни, имат нежен аромат и изглеждат привлекателно в комбинация с други растения в цветни лехи.

Циния

Едно от най-често срещаното цвете в градините. Микс от цветове в розово, червено, оранжево, жълто, бяло. Вирее най-добре на слънце и богата на хумус почва. Подходящо за цветни лехи.

Циния елеганс - цъфнали растения в градината
Моркови

Моркови

Всеки градинар се е сблъсквал с проблема засяване на моркови. Нашата лента е решението на този проблем. Равномерно разположени едно от друго семена в лентата Ви спестяват нерви и време. Вашите моркови ще поникнат в стройна редица. Сортът Nantes 3 е подходящ за сокове и салати. Богати на каротин, който им придава този наситено червено-оранжев цвят, както и на витамини B1, B2, PP и C.

Репички

Предпочитани за отглеждане от повечето градинари заради непретенциозния си характер. Засяти чрез ленти със семена, те ще имат достъп до достатъчно хранителни вещества от почвата. Необходимо е да бъдат поливани редовно. Репичките са предпочитан зеленчук през пролетта за укрепване на имунната система и доставяне на витамини на организма.

Свежи репички
Пресен магданоз отгледан в градината

Магданоз

Магданозът е  любима подправка за салати, супи и ястия. Той е богат на витамини и минерали като Витамин А, Витамин С, Витамин К, Фолат, Калий. Подходящ за отглеждане в градина или в кашпа на терасата. Със семената на магданоз в лента много бързо ще засеете този вид и ще се радвате дълго време на свежа подправка в дома си.

Shopping Cart