Magic of Colors е вашият партньор в градинарството

За Нас

зелени гумени ботуши с трева и цветя

Magic of Colors е семейна фирма. В нашият онлайн магазин предлагаме продукти, с които искаме да улесним хоби градинарите.

Първият продукт, с който стартирахме през 2021 г. и нарекохме „Тревна ролка“ е съвсем нов продукт на световния пазар. Ние имаме удоволствието да го представим на българския, румънския, гръцкия пазар и съвсем скоро и на испанския. „Тревна ролка“ е концепция за улесняване процеса по затревяване, така че всеки хоби градинар, дори и без опит, да се справи по начин, по който би го направил един професионалист.

Голям екип от международни специалисти стои зад разработката на този продукт – от идеята, през създаването на хидронаногел, който няма еквивалент и не може да бъде вложен допълнително, проектирането и разработката на машини, които да влагат семена, тор и хидрогел на правилното отстояние. „Тревна ролка“ е изцяло еко продукт, като дори етикета му е изработен от специален вид хартия, за която няма отрязано нито едно дърво.
Ние имаме нелеката задача да достигнем до хората, да покажем съществуването на нещо толкова ново и неизвестно. Една година по-късно се радваме когато ни се обаждат хора и говорят за „Тревна ролка“.

Добре поддържана градина с трева и цветя
Семена за тревна смеска, тор и хидрогел в лесна за засаждане хартиена ролка

С успеха на Тревната ролка се появи и нуждата от нови продукти

зелени гумени ботуши с трева и цветя

Авантюристичното приключение, което стартирахме с напълно непознат продукт на пазара, доведе до добавяне на още няколко нови продукта от същата гама.

Цветен микс“ е цветно магическо килимче. И отново зад него стои идея, а не само микс от семена на цветя. Идеята за готова планирана цветна леха, която дарява с цвят цяло лято и чак до октомври.

Третата линия продукти, които добавихме са „Семена в ленти“. Този вид продукти присъстват вече на пазара, но за много хора те са все още неизвестни. Тяхното основно предимство е предварителното поставяне на семената на точното отстояние. При много малките семенца това е от особено значение и благоприятства развитието им.

зелени гумени ботуши с трева и цветя

Нашата мисия е да направим градинарството лесно и достъпно за повече хора

При създаването на всеки продукт отделяме особено внимание във всеки детайл – от най-важния избор на висококачествени семена от най-добрите семепроизводители, идеално техническо изпълнение при производството, достатъчно полезна информация за клиента.

  • Искаме с нашите продукти да достигнем до хора, които нямат опит с градинарството и да ги вдъхновим да опитат да отгледат собствени билки на терасата например, защото е лесно.
  • Искаме да улесним хората, които от години обичат и се грижат за градините си.
  • Искаме да включим и децата да отглеждат сами билки и зеленчуци, защото е забавно, пъстро и вкусно накрая.

А за нас като родители е повече от важно децата да прекарват повече време навън с дейност, която ги раздвижва, кара ги да мислят и да учат как се отглеждат зеленчуци.

Ние имаме над 20 години опит в индустрията на хоби градинарството в България и на международния пазар и влагаме цялата си енергия и умения в Меджикъфкалърс. Учим всеки ден, защото смятаме, че само това е пътят особено в динамичното време, в което живеем.

Вярваме в магията на цветовете и се надяваме нашите продукти да направят Вашата градина или тераса по-красиво и цветно местенце за Вас.

В нашия онлайн магазин можете да откриете най-новите продукти от света на градинарството.

Важна информация за нашия онлайн магазин
Удостоверение за вписване като търговец на посевен и/или посадъчен материал

Маджикъфкалърс ЕООД е легитимен търговец на посевен материал - зеленчукови, декоративни, медицински и ароматни култури, вписан в националния електронен регистър на ИАСАС към МЗХГ.

Количка