Цветен микс

Изпълнете градината с цвят!

Микс от семена на градински цветя, специално подбрани да ви радват през целия сезон.

20 вида цветя
Eдно руло хартия

Специално разработена концепция от 20 вида цветя, които оформят красива и подредена многоцветна леха. Семената на цветята са машинно поставени в биоразградима хартия. Поставяте, заравяте, поливате – това е!

Включени са любими градински цветя в България като: невен, циния, тагетес, слънчоглед, астра, амарант, кученца, гайлардия, хризантема, салвия, нигела, метличина и други видове.

Градински цветя

Подбрахме семена на видове цветя, които да ви радват с разнообразие и богатство от цветове от ранно лято до късна есен.

Поръчайте онлайн

Не е необходимо да обикаляте и търсите семена за различни видове цветя - с една поръчка получавате 20 подбрани вида.

В желаната форма

Имате възможност лесно да оформите своята цветна леха в желаната форма и размер, като просто изрежете хартията с ножица.

Всичко в една ролка

Няма нужда да съхранявате 10-20 различни пакетчета със семена за цветя - всички те са в хартиената лента, готови за засаждане.

Отгледайте прекрасни цветни лехи без усилия и специални умения

С цветния микс не ви се налага да полагате семената едно по едно, да съобразявате какво да е разстоянието между тях, кои цветя ще съжителстват добре във вашата леха. В ролката със семена на цветя те са: 

зелени гумени ботуши с трева и цветя

Всичко, което трябва да направите е да поставите лентата, да я засипете с пръст и да поливате. 

В Цветния микс са вложени семена на едногодишни цветя, които са издръжливи и нямат претенции към почвата. Желателно е да се постави на добре огряно от слънцето място.
Цветята в нашия Цветен микс са с височина 60-100 см. Препоръчваме за по-високите да поставите тънки подпори, за да растат изправени.
Дали цветята от Цветния микс стават за саксии? Не, но можете да ни опровергаете:

  • ако имате достатъчно големи саксии, които да издържат растения с височина 60-100 см.
  • ако имате достатъчно много от големите саксии, за да имате всички видове цветя.

Къде и как е подходящо да използвате цветния микс?

Богата цветна леха с различни полски цветя

За градината

Идеята на килимчето Цветен микс е да оформи цветна леха в градината, която да Ви радва с многообразие от видове и цветове от ранна пролет до късна есен. В Цветния микс са вложени семена на 20 вида полски и градински цветя.

За букети

Искате да си направите хубав букет? Мислите, че е трудно? Отнема много време и пари? Не знаете кои цветя да изберете? Какво да е съотношението между цветята с много цветове и зелените растения? Цветният микс е специално разработена концепция от семена на цветя за букети, в които всички тези параметри са изчислени. В него са включени летни и есенни цветя, които ще Ви радват дълго време със свежи цветове.

Букет от градински цветя
Подаръчен комплект от ролки с цветен микс в кутия

За подарък

Семената на цветя в хартия са много оригинален и атрактивен подарък. Вместо букет цветя, подарете на любимите си хора градина с живи цветя, на която те могат да се радват през цялото лято до есента и сами да създадат много красиви букети и декорации.

За декорации

С това изобилие от цветя можете да си направите най-различни декорации: да оплетете венец за врата от цветя, да направите венец с формата на сърце, да ги изсушите и със сушените цветенца да изработите бижута и аксесоари.

Декорации от естествени цветя от градината

Ако не сте намерили необходимата информация за нашите продукти на сайта или етикетите, сме на разположение и с удоволствие ще ви съдействаме. 

Количка